"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Araçla drift yapanlara 5 bin 10 lira ceza

10 Ekim 2018, Çarşamba 18:26
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “Karayollarında herhangi bir zorunluluk olmaksızın halk arasında ‘spin’ ya da ‘drift’ dediğimiz el freni çekmek suretiyle aracı kendi etrafında döndürenler, 5 bin 10 lira idarî para cezasına çarptırılacaklar.

60 gün süreyle ehliyetlerine el konulacak ve araçları 60 gün süreyle trafikten men edilecek” dedi. Muş, Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’ne ilişkin Mecliste gazetecilere açıklamalarda bulundu ve gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Teklifte imzası bulunan AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Antalya Milletvekili Atay Uslu ile açıklama yapan Muş, Meclis Başkanlığı’na sunulan 50 maddelik kanun teklifinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne uyumla ilgili bazı maddelerin yanı sıra trafik güvenliğini arttıracak, vatandaşların güvenli şekilde seyahat etmesine imkân sağlayacak bazı düzenlemeleri ihtiva ettiğini belirtti.

Etiketler: drift, ceza
Okunma Sayısı: 2302
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı