"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aralarında KHK ile ihraç edilenler de var: Ankara'da 19 eski polis tutuklandı

18 Ekim 2017, Çarşamba 23:41
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gülen Hareketine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilenlerin de bulunduğu 19 eski polis tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 21 eski polis, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade verdi.

Şüphelilerden 2'si savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 19 eski polis ise tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikçe sorgulanan 19 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Ekim'de, şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen, aralarında KHK'larla ihraç edilenlerin de bulunduğu 100 eski emniyet mensubundan 63'ünü, 19 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla gözaltına almıştı.

AA

Etiketler: ankara, polis, bylock
Okunma Sayısı: 2331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı