"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arap gazetesinden karikatürlü tepki

20 Aralık 2015, Pazar 11:22
Ünlü çizer Carlos Latuff, İngiltere'de yayınlanan Kuds el Arabi gazetesindeki karikatüründe İsrail - Türkiye anlaşmasını işte böyle anlattı...

Latuff'un, Filistinli göçmenler tarafından 1989 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da kurulmuş olan Kuds el Arabi gazetesinde yayınlanan bu karikatürü, İsrail ile Türkiye arasındaki anlaşmayı dikkat çeken bir şekilde hicvediyor.

'El-Kuds el-Arabi' gazetesi hakkında

El-Kuds el-Arabi (Arapça: القدس العربي, Türkçe anlamı: "Arap Kudüs'ü"), İngiltere'nin başkenti Londra'da Arapça olarak yayınlanan günlük gazete.

Filistinli göçmenler tarafından 1989 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan Temmuz 2013'e kadar editörlüğünü Abdülbari Atvan'ın yaptığı gazetenin günümüzdeki editörü Sena Alul'dur. (Wikipedia)

Bu anlaşma kabul edilemez

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Mavi Marmara konusunda Türkiye ile İsrail ile mutabakata varmasına tepki göstererek, bunun kabul edilemeyeceğinin altını çizdi.

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Mavi Marmara konusunda Türkiye ile İsrail ile mutabakata varmasına tepki göstererek, bunun kabul edilemeyeceğinin altını çizdi. 

İHH’nın ardından Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği’nden de bir açıklama geldi. Derneğin yaptığı açıklamada, “Biz Mavi Marmara gemisinde bulunan yaralılar, gaziler, şehit aileleri ve tüm özgürlük filosu katılımcıları  olarak, gündemde olan Türkiye ve Siyonist İsrail anlaşması iddiaları hakkında düşüncelerimizi siz kamuoyuyla paylaşmayı zarurî görmekteyiz” denildi.

'Bu anlaşma kabul edilemez' başlıklı haberin devamını okumak için tıklayınız;

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/bu-anlasma-kabul-edilemez_375089

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 6321
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ozcan karasu

    20.12.2015 13:10:33

    ingilterede yayınlanan bir gazeteden çizilenin tersi birşey beklemeyelim arkadaşlar. tepki verdi diye de hemen gaza gelmeyelim. sonuçta ingiliz gazetesi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı