"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ardıç ve Kavlak mahkemeye sevk edildi

17 Nisan 2015, Cuma 20:52
17 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yürüten polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç ile komiser Ali Kavlak, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren Ardıç ile Kavlak'ın sorguları tamamlandı. 

Savcılık, Ardıç ile Kavlak'ı, "terör örgütüne üye olmak" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. 

Bu arada, öğle saatlerinde tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı'nın da aralarında bulunduğu 27 şüphelinin hakimlik sorguları sürüyor. 

Okunma Sayısı: 549
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı