"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Armut yemek isteyen ayı tellere takıldı

07 Ekim 2015, Çarşamba 13:45
Artvin'in Şavşat İlçesi Pınarlı Köyü'nde armut yemek için bahçeye giren boz ayı tel örgüye takıldı. Uyuşturucu iğne ile müdahale edilen ayı tellerden kurtulup ormana kaçtı.

Dün sabah saat 06.00 sıralarında tel örgüye takılmış ayı gören köylülerin ihbarı üzerine Doğa Koruma Milli Parklar 12'inci Bölge Müdürlüğü Artvin Şube Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ekiplerinin gözleminde olaya müdahale etti. 5 yaşında olduğu tahmin edilen yaklaşık 250 kilo ağırlığındaki boz ayı, uyuşturucu iğne ile uyuşturulması sonrasında tellerden kurtularak uzaklaştı. Çevredeki yırtıcıların ve çoban köpeklerinin ayıya zarar verilebileceği ihtimaline karşı belli noktalarda konuşlanan ekipler, ayının ormana girmesiyle olay yerinden ayrıldı. 

DHA

Okunma Sayısı: 2458
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı