"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri araç otomobille çarpıştı: 1 şehit 5 yaralı

21 Ekim 2014, Salı 09:11
Türkiye'nin yüreğini yakan bir şehit haberi daha Samsun'dan geldi. Devriye görevi yapan askeri minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu bir asker şehit oldu, 3'ü asker 5 kişi de yaralandı.

Kaza bu gece Samsun'un Bafra İlçesi'nde meydana geldi. Samsun - Sinop karayolu üstünde Kuşçulu Köyü kavşağına giriş oluşturan Jandarma Er 21 yaşındaki Kadir Bozan'nın kullandığı 755204 plakalı devriye minibüsü ile 49 yaşındaki Aydın Gürel yönetimindeki 55 HA 551 plakalı araba çarpıştı. 

Kazada Er Kadir Bozan hadise yerinde şehit oldu.

Askeri araçta bulunan Uzman Çavuş Ferhat Öner (27), Er Levent Dere (22) ve Er Birol Akay (20) ile otomobilde bulunan sürücü Aydın Gürel ile oğlu Murat Gürel (12) yaralandı. Yaralılar, hadise yerine gelen ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Tedavi altına tahsil edilen yaralıların sıhhat durumlarının iyi bulunduğu belirtildi. 

Şehit bulunan jandarma er Kadir Bozan'ın İstanbul Sultanbeyli nüfusuna kayıtlı bulunduğu ve terhisine 4 gün kaldığı belirtildi. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Okunma Sayısı: 1379
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı