"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri bölgede olaylı gece

03 Mayıs 2015, Pazar 11:39
Muğla'da, vinçle Dalaman Hava Meydan Komutanlığına nizamiyedeki bariyerleri kırarak giren sürücü, askerlerin ateş açmasının ardından aracın kanala devrildiği olayda öldü.

Dalaman Hava Meydan Komutanlığının nizamiyesine doğru 07 AIS 83 plakalı vincin geldiğini gören nöbetçi askerler, "Dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücünün yoluna devam etmesi ve bariyerleri kırması üzerine askerler önce havaya, ardından da araca ateş açtı. 

Bir süre ilerleyen araç, daha sonra kanala devrildi. Sağlık ekipleri ve askeri yetkililerin yaptığı incelemede, sürücünün öldüğü belirlendi. 

Sürücünün, elektrik dağıtım şirketinde vinç operatörlüğü yapan 21 yaşındaki Adil Yıldızlı olduğu tespit edildi.

Ortaca Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cesedi Dalaman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yıldızlı'nın alkollü olduğu öne sürüldü.

Olayda 2 asker yaralandı.

Öte yandan, yetkililer, "sürücünün açılan ateşle mi, başka nedenle mi öldüğü" konusunda açıklama yapmadı. 

MUĞLA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Valisi Amir Çiçek'in vinçle Dalaman Hava Meydan Komutanlığına nizamiyedeki bariyerleri kırarak giren sürücünün ölmesine ilişkin açıklamasını okumak için tıklayınız.

AA

Okunma Sayısı: 1991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı