"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri okullarda mescid var mı?

09 Ekim 2015, Cuma 14:21
Ergenekon Davasının Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nde yapılan temyiz incelemesi sebebiyle darbe ve darbecilik yeniden tartışma konusu olurken, darbecilerin millete özür borcu olduğu ifade edildi.

Genelkurmay eski Başkanlarından İlker Başbuğ'un Yargıtay'daki savunmasında,

"Bazıları ilk günden beri laikliği din karşıtlığı olarak anlattılar. TSK hiçbir zaman din karşıtı olmamıştır” ifadesini değerlendiren Yeni Asya yazarı Faruk Çakır,

"Hangi askerî okulda mescidimiz var? Ya da var mı? Varsa bilelim, sebep olanların tamamına teşekkür edelim. Yoksa, olması gerektiğini bilelim ve diğer okullarda olduğu gibi askerî okullarda da mescidler açılsın. Açılsın ki, inancını yaşamak isteyenlere engel olunmadığını bilelim, görelim" diye yazdı.

İlgili yazı şöyle:

http://www.yeniasya.com.tr/faruk-cakir/darbecilerin-ozur-borcu-var_361899

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3084
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    10.10.2015 03:23:59

    MAHKEME ŞİKE OLMADIĞINI karar veren ülkede,darbelerden mağduruz diyerek,yasaklar sayesinde İKBAL sahibi olan ve devleti yağmalayan iktidarın olduğu ülkede DARBE YOKTUR denilmesi MAKUL dür.ŞÜPHELİ VATANDAŞTIR.KUZU KUZU yenmesine itiraz etmemelidir.Nasılsa kuzu dahi olmaya değmeyecek varlıklar olan ülkeyiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı