"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askerimizi yaktılar!

10 Ekim 2017, Salı 18:55
IŞİD tarafından kaçırıldığı belirtilen Er Sefter Taş’ın yakılarak öldürüldüğü kesinleşti.

Sefter Taş’ın babası Aydın Taş, devlet yetkililerinin kendisini ziyaret ettiğini ve oğlunun IŞİD tarafından yakıldığını teyit ettiklerini söyledi. Journo.com.tr’de yer alan habere göre, konu hakkında duruşması bugün görülecek olan dâvâ öncesi Garnizon Komutanı ve Kaymakam, Taş ailesinin evine gelerek Sefter Taş’ın şehit olduğunu açıkladı.

Baba Taş, “Bu sabah beni arayıp eve geleceklerini belirttiler. Eve geldiklerinde oğlumun şehit olduğunu söylediler. Yakılma videosunun doğru olduğunu, konunun netleşmesi için beklediklerini anlattılar” dedi. Baba Taş, Iğdır Aralık Aşağı Aratan Köyü’nde taziye çadırı kurduklarını ve garnizon komutanlığı tarafından oğlu için köy mezarlığında anıt mezar yapılacağını söyledi.

***

Okumak için tıklayınız:

Oğluma ne oldu?

Okunma Sayısı: 2996
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı