"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askerler kar üstünde namaz kılıyor

03 Aralık 2016, Cumartesi 12:35
PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiği Hakkari Yüksekova'da karların üstünde namaz kılan askerlerin fotoğrafı ortaya çıktı.

Güneydoğu'da çetin kış şartlarına rağmen terörle mücadeleyi sürdüren Mehmetçik, zorlu görevleri sırasında ibadetini de ihmal etmiyor.

PKK'YA GÖZ AÇTIRMIYORLAR

Ensonhaber'in haberine göre bu fotoğraf Hakkari Yüksekova'dan... Kanlı terör örgütüyle mücadelede canını ortaya koyan Mehmetçik, hendek terörürün ardından çatışmaları kırsala taşıyan PKK'ya göz açtırmıyor, bir taraftan da kar üstünde ibadetini yerine getiriyor.

HAVA SICAKLIĞI -16

Yoğun kar yağışının yaşandığı Yüksekova'da hava sıcaklığı zaman zaman -16 seviyelerine kadar düşebiliyor.

İşte görenleri duygulandıran o kare;

Okunma Sayısı: 3015
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin

    4.12.2016 09:50:28

    Namaz kılana değil namaz kılınabilecek yere bakın. - Derecede acaba hemen öndeki sıcacık koğuşlarda namaz kılacak yer mi yoktu? İzin mi vermiyorlar dı? Gösteriş mi yapıyorlar? TSK reklam mı yapıyor? Arkadaki askere bakılırsa kaamet getiriyor cemaat kuracaklar. Muhtemelen bir mescit bile yok. Eğer zaruriyetten kılıyorlar sa ne mutlu peygamberin askerlerine?

  • hakkı

    3.12.2016 13:21:51

    allah yar ve yardımcınız olsun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı