"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askerler Nurs köyündeki medresede

18 Ocak 2018, Perşembe 17:32
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, dün İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile birlikte Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünü ziyaret etti.

Burada köylüler tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu evi ve camiyi inceledi. Vali Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “İki yıl öncesine kadar ülkemizin her yerinden 100 binlerce kişinin gelerek eylülün ilk haftasında Said Nursi anma ekinlikleri katıldığını duyduk. 2018 yılında buranın turizm merkezi olacağına inanıyoruz” dedi.

Askerlerin üniformalarıyla katıldığı toplantının fotoğrafları Nurs köyünün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Okunma Sayısı: 6716
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    19.1.2018 09:25:48

    Nurs tüm Dünya'dan insanlarin gelip görmek isteyecekleri maziye vefa göstermek isteyecekleri yerlerden birisidir. Sahsen bizlerin de niyetinde Nurs'u ziyaret etmek var. Ayrica söyle bir fikrim var, cocuklugunda cevizini kaybeden Üstad Hazretleri manen yadetmek babindan yörenin cevizleri teberruken birer kiloluk torbalarda ziyaretcilere satisa sunulsa hem yöre halkina bir kazanc hem de bize güzel bir olay olur, her bir torba ceviz alan Hz Gavsin ruhuna bir Fatiha hediye eder.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı