"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Askerlik görevi'ni yaptığı komutanlıkta yakalandı

13 Haziran 2017, Salı 16:04
Terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Malatya'da askerlik görevini yaptığı komutanlıkta gözaltına alındı.

Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan arandığı tespit edilen ve 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.U'nun Malatya'nın Doğanyol İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde jandarma er olarak görev yaptığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Etiketler: terörle mücadele, pkk
Okunma Sayısı: 2068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı