"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Atlasglobal Amsterdam'a günlük seferleri başlatıyor

26 Mayıs 2015, Salı 15:30
Atlasglobal, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan İstanbul'a günlük seferleri 18 Haziran'dan itibaren başlatıyor.

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, sadece Türk yolcular değil, Türkiye'nin doğusundan gelecek yolcuların Amsterdam'a aktarılması pastasından pay almak istediklerini söyledi.

Şirket hakkında bilgi veren Murat Ersoy, "Türkiye'de en dakik kalkan tarifeli havayoluyuz. Özellikle Yeşilköy Havalimanı gibi trafik akışı dünyada en yoğun olan havalimanlarından birinden yüzde 93 olumlu performans kullanarak kalkış yapabilen, bir havayoluyuz." dedi. Ersoy, filodaki 11 uçaktan birinin herhangi bir olumsuz duruma karşı yedek beklediğini dile getirdi.

AVRUPA'DAN EN ÇOK TALEP KAYSERİ'YE

Amsterdam haricinde Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın değişik ülkelerinden Almanya'dan uçuşlar yapacaklarını söyleyen Ersoy "Bu ülkelerden en çok talep gören şehir ise Kayseri. Kayseri uçuşlarımızı tekrar bu uçuşlara bağlantı verecek şekilde başlatmayı düşünüyoruz. Bu uçuşlar Köln, Düsseldorf ve Amsterdam'dan olacak. Amsterdam'dan Kayseri'ye direkt uçuş yapmayı planlıyoruz." dedi.

Okunma Sayısı: 1895
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı