"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ATO'da istifa depremi

27 Ekim 2016, Perşembe 15:00
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyesi 11 kişiden 9 kişi istifa etti. ATO başkanı Salih Bezirci de öğleden sonra istifa ettiğini açıkladı.

Bezci'nin istifası halinde başkanlık koltuğu için en güçlü adayın Osman Gökçek olduğu konuşuluyordu. Osman Gökçek de ''ATO Başkanlığı'na aday mısınız?'' sorusuna "Meclis toplantısından önce bir şey söylemem doğru olmaz. Toplantı çıkışında kamuoyuna bir açıklama yapacağım" cevabını verdi.

Hürriyet'in haberine göre, ATO Başkanı Salih Bezci, istifalar üzerine "Bugün saat 14.00’te ATO Meclis toplantısı başlayacak. Bu toplantıda Meclis Üyelerine durumu aktaracağım. Ben de istifa edip etmeyeceğime ilişkin kararımı toplantıda açıklayacağım." ifadesini kullanmıştı.

Yönetim kurulunda 11 ismin olduğu ATO'da istifa eden isimler şunlar: 

Koray Güngör, Şanal Erdoğan Yıldırım, Ferhat Ertürk, Galip Yeşilbaş, Hıfzı Kuruşa, İbrahim Uyanık, Murat Ali Akman ve Recai Kesimal, Salih Bezci

125 bin üyesi var

1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın hali hazırda 125 bin üyesi bulunuyor. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticadet Odası'ndan sonra, Türkiye'nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda.

Etiketler: ato, istifa
Okunma Sayısı: 2552
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    27.10.2016 10:37:23

    Ülkedeki TOBB bünyesindeki tüm odaların seçimleri yapılırken FG.grubu ile AKP birlikte çalışarak bu odaların parasına göz koydular.Şimdi AKP tamamen kendi İSRAF harcamalarına ve YANDAŞ ŞİRKETLERİNE bu odaların parasını mirasyedi gibi y,emektedir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı