"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avcılar'da bir banka soyuldu

25 Mayıs 2015, Pazartesi 15:15
Avcılar’da bir banka şubesine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişi, banka çalışanlarını etkisiz hale getirerek yaklaşık 50 bin lirayı alarak kaçtı.

Polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Üniversite Mahallesi’nde bulunan bir banka şubesine saat 11.00 sıralarında gelen kar maskeli ve silahlı 2 kişi önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Silahını görevliye doğrultan 2 soyguncu kasada bulunan yaklaşık 50 bin TL’yi bir çuvala koyduktan sonra dışarıda kendilerini bekleyen bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine banka şubesine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polis, bankanın güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Olayın ardından çevrede arama çalışması başlatılırken, bir polis helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi.

Okunma Sayısı: 1586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı