"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avustralya Nur Vakfı yine Sudan’a gidiyor

11 Mart 2015, Çarşamba
Avustralya Nur Vakfı’nın mutat olarak devam eden Afrika’ya yardım çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Sudan’daki ihtiyaç sahibi aileler için yapılan yardımların bir yenisi daha bu hafta gerçekleşti. Toplanan her türlü giyecek eşyası, mutfak eşyaları, okul malzemeleri, beyaz eşya ve diğer malzemelerle bir nebze olsun oradaki aile ve çoluk çocuğun sevinmesine vesile olmak için herkes karınca kararınca evinden birşeyler getirip bu hayırlı teşebbüse katkı sağladı.

Refah seviyesi yüksek olan Avustralya’da rahat bir hayat sürmenin, oralardaki fakir aileleri unutturmaması gerektiğini belirten Avustralya Nur Vakfı Genel Koordinatörü Fatih Yargı, “Müslümanların güzel bir hasleti ve Peygamber Efendimizin (asm) sünneti olan yardımlaşmayla hem sevap işlemiş olunuyor ve hem de insani görevlerimizden birini yerine getirmiş oluyoruz” diye konuştu. Bu tür çalışmaların devam edeceğini söyleyen Fatih Yargı, “Toplumumuz hayırsever olunca bizlere de sadece organizasyon yapmak düşüyor” dedi.

GEMİYLE SEVK EDİLECEK

Avustralya Nur Vakfı’nın eş zamanlı olarak Tottenham Şubesi, Broadmeadows Şubesi ve Fitzroy Şubelerinde toplanan eşyalar gemiyle Sudan’a sevk edilecek. Broadmeadows Şubesi Koordinatörü Mustafa Okur, “Kampanyamıza ilgi fazlaydı. İlk günden talep karşılandı. Vakıf olarak inşallah bu tür organizasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Fitzroy Şubesi Koordinatörü Bilgin Alpay ise, “Allah herkesten razı olsun. Evlerimizde kullanmadığımız veya çok az kullandığımız o kadar eşya vardı ki, bu kampanya sayesinde hiç israf olmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması bizleri çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.

Mücahit Çakır / Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1161
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • metin

    11.3.2015 08:16:13

    Hizmetlerinizi takdir ediyorum. Cenab-ı Allah sizi muvaffak etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı