"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aydın Doğan, damadının istifasıyla ilgili açıklama yaptı

30 Eylül 2016, Cuma 16:05
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, istifa eden damadı Mehmet Ali Yalçındağ’la ilgili haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle;

“Doğan ailesi ve medya grubu olarak son günlerde ciddi bir itibarsızlaştırma kampanyası ile karşılaştık.

Grubumuz medyasının koordinasyonundan sorumlu Mehmet Ali Yalçındağ'a ait olduğu ileri sürülen bazı yazışmalar kamuoyuna servis edildi. Yalçındağ bu hususta gerekli açıklamayı yaptı ve kapsamlı bir teknik araştırma başlattığını ifade etti.

Öncelikle, illegal yollardan kişisel verilere ulaşmayı, daha da ötesi bunları manipüle ederek servis etmeyi ağır bir suç olarak görüyorum. 

Ailemizin saygın bir üyesi ve damadım Mehmet Ali'yi, aile birliğimizi ve Doğan medya grubunun itibar ve kamuoyu nezdindeki algısını hedef alan bu hukuk ve ahlak dışı saldırıları şiddetle kınıyorum. 

Ailemizi ve Grubumuzu hedef alan bu tertipten dolayı Mehmet Ali Yalçındağ özel bir hassasiyet gösterdi. Herhangi bir yanlış anlamaya meydan vermemek adına, bu yılın başından beri başarı ve özveri ile yürüttüğü görevinden ayrılmak kararını verdi. Mehmet Ali'nin bu hassasiyetine ve kararına saygı duyuyor, tüm hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Doğan ailesinin değerli bir bireyinin böyle bir saldırının konusu yapılmasının maksatlı olduğu açıktır. Doğan ailesinin birlik ve beraberliği, Grubumuzun gücü açısından fevkalade önemlidir ve hiçbir saldırı bu birlikteliği bozamaz.

Doğan Grubu medyası, 40 yıla yakın bir süredir evrensel standartlarda bağımsız ve objektif yayıncılığın gayreti içinde oldu. Cumhuriyetimize ve demokrasimize bağlılık içinde milletimizin ve devletimizin çıkarlarını savundu. Bu yolda herkesin bildiği ağır bedeller ödedik. Darbe dönemlerinde gazetelerimiz kapatıldı. Biz bu yayın politikasını dün olduğu gibi bugün de ilkelerimize uygun biçimde sürdürmeye kararlıyız.

15 Temmuz'da yaşadığımız hain kalkışma ve darbe girişimine karşı demokrasimize sahip çıkarak, seçilmiş meşru siyasi iradeyi tereddütsüz destekledik. Tüm siyasi partilerimize eşit mesafede durmaya ve görüşlerini kamuoyuna yansıtmaya hep özen gösterdik. Milli birlik ve beraberliğimizi simgeleyen Yenikapı ruhunu yürekten benimsiyoruz. FETÖ, PKK, DAEŞ dahil tüm terör örgütlerini ve eylemlerini lanetliyoruz. Bu terör örgütlerinin dahildeki yapılanmalarına ve harici destekçilerine karşı devletimizin vermekte olduğu mücadelenin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bizim için en büyük değer olan milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması ve güçlendirilmesi yolunda Doğan medyası olarak, üzerimize düştüğüne inandığım tüm görevleri hakkı ile yapmanın gayreti içinde olacağız”

DHA

Etiketler: aydın doğan
Okunma Sayısı: 2048
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı