"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Aydoğan gitti bu gece''

22 Haziran 2017, Perşembe 19:51
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın anısına video yayınladı.

TSK tarafından, Youtube üzerinden paylaşılan video, Aydın anısına kaleme alınan, "Gün aydın olmaz bu gece, Aydoğan gitti bu gece, ayın aksi düşer al bir kanın üstüne, yıldız eşlik eder hilale" dörtlüğüyle başlıyor.

Videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Aydın komutasında operasyonların sürdürüldüğü Kato Dağı bölgesini ziyaretinden görüntüler ve bu ziyarette Aydın'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile terörle mücadeledeki kararlılığı ifade ettiği telefon görüşmesi yer aldı.

Aydın'ın, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile sınır birliklerini denetimleri esnasında çekilen ve silah arkadaşlarıyla katıldığı operasyonlardan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı video, Aydın ile şehit 12 askerin fotoğraflarının gösterimiyle sona erdi.

***

Okumak için tıklayınız:

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın, Ankara'dan ebediyete uğurlandı...

Şehit General de iftiraya uğramıştı

Adına şiir yazdığı topraklarda şehit oldu

Gözyaşları ve dualarla: Şehitlerimizi uğurluyoruz...

Yürek dağlayan kazanın ardından...

Şehidin son isteği yerine getirildi!

İşte düşen helikopterle ilgili detaylar!

AA

Etiketler: tsk, aydoğan aydın, şehit
Okunma Sayısı: 2548
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı