"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AYM: Bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak

11 Aralık 2016, Pazar 13:58
Anayasa Mahkemesi Başkanlığından açıklamada, "Ülkemizin huzurunu hedef alan bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına olan inancımızı bir kez daha ifade ediyoruz" denildi.

Anayasa Mahkemesinin internet sitesinde yer alan açıklamada, menfur terör saldırısı kınanarak şehit polislere ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dilendi.

Açıklamada, "Ülkemizin huzurunu hedef alan bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına olan inancımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Şehitlerimizin yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağolsun." ifadesi kullanıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1424
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı