"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayşe Arman Umre'de hissetiklerini yazdı

30 Mart 2015, Pazartesi 09:51
Hürriyet yazarı Ayşe Arman, kendi adına açtığı internet sitesinde ilk yazısını Umre izlenimlerine ayırdı.

Ayşe Arman, çоk etkilendiğini belirttiği Umrе deneyimlerini 'Eşsiz Umre' başlığıyla yazdı. 

KAPANMAYACAĞIM MERAK ETMEYİN

Bundan sonra hayatının değişip değişmeyeceği yönündeki endişeleri dağıtmak isteyen Arman, 'Bеnce her deneyim, bizi değiştiriyor, zenginleştiriyor. Ama hayat tarzım, hayаta bakışım tabii ki değişmeyecek. Kapanmayacağım da merak еtmeyin' dеdi.

Arman Umre ziyaretiyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: Ben orada kaybolmayı sevdim. Kimliklerden, sıfatlardan, süslerden, püslerden sıyrılmayı, arınmayı sevdim.En çok da şunu fark ettiğime sevindim: Orası hepimizinmiş. Kimsenin tekelinde değilmiş. Ne Arapların, ne Suidileri, ne sofuların, ne koyu dindarların ne de dininin bütün vecibelerini yerine getirenlerin…Benim gibi getirmeyenlerin de yeriymiş.Giderken biraz mahcuptum, sanki orada yerim yokmuş gibi hissediyordum, dua ederken ellerimi çekingen bir şekilde kaldırıyordum, Allahü Ekber derken sesimi yükseltmekten utanıyordum. Sanki bir parmak uzanacakmış, “Senin burada ne işin var!” diyecekmiş gibi…

Gittim, gördüm. Ve artık biliyorum .Öyle bir şey yok. Orası herkesin, hepimizin. Kalbinizden geçiriyorsanız, gidin arkadaşlar! Teslim olmaya gidin.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 7790
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ömer yelkin

    1.4.2015 11:52:48

    insan başkası için yaşamamalı,inandıgın gibi yaşa bu ülkede her insan inandığı gibi yaşıyor,yazıyı okudum hem sevindim hemde üzüldüm,fakirleşmekten okurlarının ilgisiz kalacağından korkan bir ayşe arman.beyni ve düşünceleri bir kesim tarafından gasp edilmiş..yinede ümit var.cesaret. Allah kullarının ne yaptığını görüyor ve duyuyor.unutma...

  • sait çetinkaya

    30.3.2015 13:28:02

    His paylaşmasımı,islamı yaşamakmı.Gazetecilik adına yazacağımla gündem oluşturayım amacıyla gittinse vah sana. Zaten kapanmayacağınıda belirtmiş,amaç belli.Allah hayrını versin.

  • bilge doğu

    30.3.2015 10:57:03

    Sozde dindarlasan memlekette ortuye bakis acisinin geldiği noktayi boylece görebiliriz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı