"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Azerbaycan: Ermenistan, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'na saldırdı

06 Ekim 2020, Salı 22:00
Azerbaycan Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun saat 21.00 sularında Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'nın Yevlah ilinden geçen kısmına füze saldırısı düzenlediği belirtildi.

Açıklamada, saldırının Azerbaycan ordusunca önlendiği kaydedildi.

BTC Petrol Boru Hattı'nın Avrupa'nın enerji güvenliğinde önemli rol oynayan büyük stratejik proje olduğu vurgulanan açıklamada, Ermenistan ordusunun saldırısı "terör eylemi" olarak nitelendirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1197
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Veli Kul

    9.10.2020 02:46:10

    Sayet AZERBAYCAN Tiflis'te DONDURMACI DÜKKANINA saldirsaydi RUSYA bunu SAVAS NEDENI SAYABILECEKTI. ERMENI KEFERESI Azerbaycan'in HELALI Petrol Hattina Füze atiyor KAHPE MOSKOF susuyor. BU MINSK bilmemnelerini artik ne Türkiye ne de Azerbaycan dikkate almasin. MOSKOF Ermeniyle antlasmasi varmis 3. Ülke saldirirsa müdahil olurmus. KAHPE MOSKOF ERMENI KEFERESI attigi onca Füzelere SUSUYORSUN BIR ROKET ATSA Savas acacaksin HA. Ac ULAN KAHPE önünde EGILEN NAMERT!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı