"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aziz Nesin'in oğlu HDP'den aday oluyor

14 Şubat 2015, Cumartesi 14:51
Aziz Nesin'in Antalya'da yaşayan oğlu Ahmet Nesin, HDP'den aday adayı olacağını açıkladı.

Aziz Nesin'in Antalya'da yaşayan oğlu gazeteci yazar Ahmet Nesin, HDP'den Antalya milletvekili aday adayı oldu.

BAŞVURUYU PAZARTESİ YAPACAK

Haziran seçimlerinde HDP'nin tüm renkleriyle mecliste yer alması gerektiğini dile getiren Nesin, resmi aday adaylık başvurusunu partide sürecin başlayacağı pazartesi günü yapacağını söyledi.

"2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK GÜCE SAHİBİZ"

Antalya'da yerel seçimlerde HDP'nin ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Selahattin Demirtaş'ın aldığı oylardan yola çıkarak partinin 2 milletvekili çıkaracak güce sahip olduğunu dile getiren Ahmet Nesin, "Antalya'da 1 olur, 2'nci milletvekilini zorlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

"PARA LAZIM"

Nesin, aday adaylık için yatırması gereken 2 bin TL için "Aday olmasam da parti seçime katılıyor, para lazım. Bize devlet para vermiyor. Afiş bastırarak zaten harcayacağımız parayı şimdi böyle vereceğiz" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1228
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı