"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Babasına yemek götüren Maşallah, PKK'nın bombasıyla öldü

04 Ekim 2015, Pazar 09:29
Bitlis'in Güroymak ilçesinde PKK'lı teröristler, Köylere Hizmet Götürme Birliği şantiyesindeki iş makinesine yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumandayla patlattı.

Olayda şantiye bekçisi babasına yemek getiren 25 yaşındaki Maşallah Şipallı öldü, bereberindeki arkadaşı Vasfi Gökyer ve babası M. Şerif Şipallı yaralandı. 

Olay, Güroymak ilçesinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Muş Caddesi üzerinde bulunan Köylere Hizmet Götürme Birliği Şantiyesinde bulunan iş makinesine PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yerleştirilen bomba uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada şantiyedeki babasına yemek getiren Maşallah Şipallı olay yerinde hayatını kaybederken, beraber geldiği arkadaşı Vasfi Gökyer ile babası M. Şerif Şipallı yaralandı. Ağır yaralanan bekçi Şerif Şipallı ve hafif yaralı olduğu belirtilen Vasfi Gökyer, Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bombayı patlatıp kaçan teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. 

DHA

Okunma Sayısı: 1453
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı