"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır

18 Nisan 2018, Çarşamba 20:42
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Gayret bizden, takdir Türk milletinden, himaye ise Cenab-ı Allah'tandır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabındaki paylaşımında, demokrasilerde seçim tazelenmenin, yenilenme, yeni heves ve heyecanlarla geleceğin özlem ve hedeflerine kilitlenme vesilesi olduğunu belirtti.

Millet iradesinin umut, huzur, ufuk, uğur, uçurumları kapatacak çare ve çözüm vetiresi olduğunu ifade eden Bahçeli, demokrasi varsa sorunlara teslim, sorun çıkaranlara tahammül, sorunlu emellere talim ve tavizin mümkün olmadığını aktardı.

Her karanlığa bir hilal, her karamsarlığa bir hakikat, her kavgaya bir haysiyet aydınlığıyla mukabele ve misillemenin kaçınılmaz zaruret olduğunu vurgulayan Bahçeli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Önümüzdeki sisli süreci, risk ve tehlikelerle çevrelenmiş engebeli süreyi, Türk milletinin lehine çevirmek, Türkiye için bir avantaja dönüştürmek siyaset kurumunun, sorumluluk sahibi milli vicdanların asıl görev ve ödevleri arasındadır. Görevden kaçılmaz, ödevden korkulmaz. Sayın Cumhurbaşkanıyla yaptığım müspet ve mümbit görüşmeyle önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben şuurunu 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla teyit ederek tarihi mutabakata ulaştık. Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinin erkene alınmasında fikir birliğine vardık.

Türkiye'nin iç ve dış odaklı pek çok meselesi, üstesinden gelinmesi şart olan pek çok meşguliyeti vardır. Bunun için sandığa müracaat, millet iradesini harekete geçirmek büyük bir mecburiyettir. Yapılan, yapılması gereken de budur."

Sandıktan korkmanın, seçimden kaygılanmanın, demokrasinin erdemlerinden çekinmenin sakat bir mantık, sakıncalı bir bakış, suçlu bir yaklaşım olduğuna dikkati çeken Bahçeli, Türkiye'nin çok cepheden saldırı ve kuşatmaya uğramışken demokrasinin imkanlarına başvurunun meşru, makul, muvafık bir davranış olduğunu kaydetti.

 

AA

Okunma Sayısı: 1597
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ADEM KILIÇ

    19.4.2018 11:11:05

    Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bazı soruları olacağını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Öcalan canisinin İmralı Adası’ndan günü birlik giriş-çıkışlarına onay verdin mi? Ve şahsen temas kurdun mu? Kandil’deki PKK’lılara dinlenmesin diyerek kriptolu telefon gönderdin mi? Terör baronlarıyla telefon görüşmeleri yaptın mı? Bülent Arınç’a yönelik düzmece suikast iddiasından sonra, girilen kozmik odalardan gasp edilen devlet sırları, en mahrem bilgiler kimlerin eline geçti? Şu anda Türkiye’nin güvenlik kartları hangi mihrakların elindedir? KCK’nın kuruluşunda katkın ve dahlin var mı? PKK ve HDP’ye başkanlık karşılığında federasyon ümidi verdin mi? Daha sorularımız vardır. Fakat Erdoğan’a şimdilik bunlar yetecektir. Erdoğan’ın çok yakında maskesi düşecektir. Çok yakında eski günlerini mumla arayacaktır. Ve günü geldiğinde ya kaçacak ya da adalete hesap verecektir."

  • ADEM KILIÇ

    19.4.2018 11:09:24

    Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklayan Bahçeli'nin dört yıl önce yaptığı bir konuşma arşivden çıktı ve gündeme geldi. Bahçeli 8 Nisan 2014'te yaptığı konuşmada AKP'yi ve Erdoğan'ı eleştirerek "İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, bardağa tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz; Recep Tayyip Erdoğan'dan da cumhurbaşkanı olmaz" diyor. devlet bahçeli

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı