"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'den Yenikapı genelgesi

05 Ağustos 2016, Cuma 17:57
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm teşkilatlara 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek mitingle ilgili genelge gönderdi.

7 maddelik genelgede "7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olası provokasyonlara, tahrik ve tacizlere dikkat edilecek, hiçbir tartışma ve kavganın içinde yer alınmayacaktır" denildi.

"PARTİ BAYRAK, FLAMA VE DÖVİZLERİN ALANA GETİRİLMEMESİ, SİYASİ SLOGANLARIN ATILMAMASI SAĞLANACAK"

MHP Lideri Bahçeli'nin genelgede partilileri provokasyona karşı uyardığı 7 madde, şöyle: "7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olası provokasyonlara, tahrik ve tacizlere dikkat edilecek, hiçbir tartışma ve kavganın içinde yer alınmayacaktır. İstanbul Yenikapı'da yapılacak miting partiler üstü bir anlayış ve fedakârlığın tezahürüdür. Bu itibarla parti bayrak, flama ve dövizlerin alana getirilmemesi, siyasi sloganların atılmaması, yalnızca Türk bayrağının kullanımı, müşterek söz ve çağrıların seslendirilmesi sağlanacaktır. Herhangi bir olay, taşkınlık, gerginlik karşısında sağduyulu ve vakur hareket edilecek, sataşma ve saldırı ihtimalleri karşısında güvenlik güçleri gecikmeksizin haberdar edilecektir. 7 Ağustos'ta teşkilat yöneticilerimiz mitingin düzen ve denge içinde yapılması konusunda özenli ve duyarlı davranacaklar, kardeşlik ve milli ruhun beklentilerini sadakatle ifa ve ifade edeceklerdir. Her dava arkadaşım, milletimin her güzel insanı, 7 Ağustos'ta Türkiye'nin şeref ve itibarına yakışır ve yaraşır şekilde, el ele, gönül gönüle milli kaynaşmanın ve kaderdaşlığın emsalsiz örneğini sergileyeceklerdir. Ağustos'u gölgelemeye, karartmaya, mana ve muhtevasından koparmaya çalışanlara izin ve fırsat verilmeyecektir. Siyasi ayrım gözetmeksizin her kardeşimizle, her arkadaşımızla, her vatandaşımızla tam bir gönül seferberliği içinde kalınacak, kucaklaşma sağlanacaktır. Bizim ortak değerlerimizin, sanal farklılıklardan daha çok olduğu asla unutulmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, 7 Ağustos günü, miting meydanına intikalden ayrılış anı da dahil olmak üzere, her aşamada çok titiz, saygılı ve tedbirli olmakla mükelleftir. Buna uymayan kim olursa olsun derhal uyarılacak, lazım gelen önlemler alınacaktır. 7 Ağustos, 22 günlük demokrasi nöbetinin son durağıdır. 7 Ağustos Türkiye'nin diriliş müjdesi, Türk milletinin geleceği hakkında tek söz ve karar verici olduğunun teyit ve ispatıdır. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Meclis Başkanı, siyasi partilerimizle birlikte sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyor, aziz milletime esenlik ve selamet dolu günler diliyorum. Parti teşkilatlarımızda görev alan, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren, Türk milleti ve Türkiye için kalbi çarpan her kardeşime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şimdiden 7 Ağustos'un kutlu olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun"

DHA

Okunma Sayısı: 2249
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı