"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan bez çanta dağıttı

06 Ocak 2019, Pazar 17:11
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, vatandaşlara bez çanta dağıtarak, “Bez torbalarımızı kullanarak doğaya, çevremize, ülkemize daha duyarlı bir süreç içerisine gireceğiz.

Geleceğimiz, çocuklarımız ve daha güzel bir dünya için uygulamayı hep birlikte destekliyoruz” dedi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e gelen Kurum, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nı (KARDEMİR) ziyaret etti. KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç tarafından karşılanan Kurum, toplantı salonunda brifing aldı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikada yapılan çevre yatırımlarını denetlediklerini belirterek, “Şu an bulunduğumuz bölge kükürtdioksit oranının daha önce en yüksek olduğu yerdi. Şimdi yapılan yatırımla kükürtdioksit oranı ‘yok’ denilecek kadar az seviyelerde. Yaklaşık 22 milyon dolarlık tesisimizle Karabük’ümüzün havası artık daha temiz bir sürece girdi” diye konuştu. Daha sonra Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kentte yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunan Bakan Kurum, yetkililerden bilgi aldı. 

 

AA

Etiketler: bakan, çanta, poşet
Okunma Sayısı: 1987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet

    7.1.2019 00:54:34

    Hiç alakası yok.Karabuk' un havası berbat.Hatta belediye başkanı defalarca çevre bakanlığıni denetime çağırdı.Nafile.Siyaseten insanlar kandırılıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı