"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan'ın verdiği bu poz tepki çekti

06 Aralık 2015, Pazar 11:49
Yazar Dücane Cündioğlu, Twitter adresinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun Dünya Engelliler Günü'nde bir engelli çocuk ile verdiği poza büyük tepki gösterdi.

Sema Ramazanoğlu yeni hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu. Taze bakan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir araya geldiği bir engelli çocuğa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun imzalı çerçeveli fotoğraflarını hediye edince sosyal medyada olay oldu.  

Özellikle çocuğun yüzündeki somurtkan ifade ile Bakan'ın yüzündeki gülümseme çok tartışıldı ve 'Böyle hediye mi olur?' yorumları yapıldı. Twitter kullanıcıları bu kareye "Sema Ramazanoğlu'nun, engelli bir çocuğa en önemlisi de bir çocuğa verdiği hediyelere bakar mısınız?" şeklinde eleştiriler de yöneltti. 

Bu poza bir tepki de yazar Dücane Cündioğlu'dan geldi.

Cündioğlu, sözkonusu fotoğrafı da paylaşarak, "Partizanlığınız yerin dibine batsın diyecek denli çok şey gördüm ama bu kadar rezilini hiç görmemiştim." dedi. 

Cündioğlu bir sonraki tweetinde ise uyarılarına bir yenisini ekledi ve şunları yazdı:

"Karıncanın ayak sesinden daha sessiz ortakkoşuculuğun üç alameti:

1. Mal-mülke düşkünlük

2. Makam-mevkiye düşkünlük

3. Gösterişe düşkünlük"

Okunma Sayısı: 5385
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    6.12.2015 21:36:08

    SİYASAL İSLAM cıların kirletmediği neresi kaldı.ALLAH bunların peşine düşüp rezil-rüsva olmaktan ehli imanı kurtarsın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı