"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan, İztuzu Sahili ihalesinde son sözü söyledi

29 Ocak 2015, Perşembe 16:33
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı

Yargı kararlarıyla bir belirsizlik içine giren İztuzu Sahili’nin ihalesi iptal ediliyor. Alanda bulunan caretta caretta kaplumbağlarının bakımı Muğla Üniversitesi’ne emanet edilecek.

Hürriyet'ten Can Mumay'ın haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre İztuzu'nda her hangi ticari faaliyete izin verilmeyecek. Sahilde şezlong ve şemsiyeler ortadan kaldırılacak. Denize girmek isteyen halk belirlenen bölgede ücretsiz olarak sahilden istifade edebilecek.

Konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de Twitter üzerinden açıklama yaptı. Güllüce'nin paylaşımları şöyle:

Okunma Sayısı: 1518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı