"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Yılmaz: IŞİD’e ait 146 hedefe atış yapıldı, 362 zaiyat verildi

13 Nisan 2016, Çarşamba 16:30
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kilis'e düşen IŞİD roketleriyle ilgili açıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kilis'te basın toplantısı düzenledi. Bakan Yılmaz, son günlerde Kilis'e düşen IŞİD roketleriyle ilgili de açıklama yaptı.

Bakan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Roketler düştükten sonra hemen karşılık veriliyor. Hedef tespit sistemleriyle Suriye tarafından atış yapılan silahlar ve mevziler tespit edilip misliyle karşılık verilmektedir. İHA'larla hedef tespiti yapıp gereği yapılıyor. Nereden ateş edildiği belli, karşılık veriliyor. Suriye'den hangi hedeften ateş yapıldığı belli. Dünden beri DAEŞ'e ait 146 hedefe 1197 atış yapıldı, 362 zaiyat verildi, 123 yaralı var" dedi.

"TÜRKİYE HAKKINI, HUKUKUNU KORUR"

Hastanede yaralılarımızı ziyaret ettik. İki ağır yaralımız var. En büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimiz. Bütün zararlar devlet tarafından karşılanacak.  Türkiye hakkını, hukukunu korur. Devletimiz güçlüdür kimsenin şüphesi olmasın. Hukuk ve insan hakları dikkate alınmadan operasyonlar yapılsaydı, bugün başka şeyler konuşulabilirdi. Biz en zor dönemlerde İstiklal Savaşı'ndan, 1. Dünya Savaşı'ndan da güçlü çıktı.

Etiketler: ismet yılmaz, ışid
Okunma Sayısı: 946
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı