"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakanlar yardımcılarını belirledi

23 Temmuz 2018, Pazartesi 07:50
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde görev yapacak bakanlar, yardımcılarını belirledi. Yeni kabinede görev yapacak olan bakanların yardımcıları bugün açıklandı.

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı kararlarına göre; Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcıları: Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş. Enerji Bakan Yardımcıları: Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız. Karayolları Genel Müdürü: Abdülkadir Uraloğlu. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcıları: Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş ve Yıldız Seferinoğlu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcıları: Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Nadir Alpaslan ve Ömer Arısoy. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcıları: Enver İskurt, Dr. Ömer Fatih Sayan ve Selim Dursun. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcıları: Hamza Yerlikaya ve Sinan Aksu.

AA

Okunma Sayısı: 887
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı