"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakanların da özel uçağı olacak!

20 Nisan 2015, Pazartesi 19:32
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 'Türkiye'nin dünyanın her yerinde var olduğunu' kaydetti ve dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Türkiye'nin dünyanın her yerinde var olduğunu söyledi. Erdem, "Aldığımız uçaklara karşı çıkıyorlar. Cumhurbaşkanı'nın niye özel uçağı olsun? Başbakan'ın niye özel uçağı olsun? Bakın ben size söyleyeyim. Bakanların da özel uçağı olacak. Olacak, olmak mecburiyetinde." dedi.

Fatih'te Derviş Ali Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililer katıldı.

Türkiye'nin dünyanın her yerinde var olduğunu kaydeden Erdem, "Onun için de bakın, aldığımız uçaklara karşı çıkıyorlar. Cumhurbaşkanı'nın niye özel uçağı olsun? Başbakan'ın niye özel uçağı olsun? Bakın ben size söyleyeyim. Bakanların da özel uçağı olacak. Olacak, olmak mecburiyetinde. Çünkü Türkiye'ni başka türlü büyütemezsin ki! Yani seferlere uygun olarak Başbakan'ın gittiğini düşünün. Bakanlar zaman zaman gidiyorlar, devlet uçaklarını kullanıyorlar. Ben öyle bakan biliyorum ki, sabah kahvaltıyı Bakü'de yapıyor, öğlen yemeğinde Kazakistan'da oluyor, akşam da Avrupa'nın bir ülkesinde oluyor. Niye? Türkiye artık dinamik. Türkiye'nin etrafında partimiz olduğu gibi iktidarımız da dünyanın her tarafında." dedi.

Etiketler: bakan, özel uçak
Okunma Sayısı: 1472
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • RAMAZAN ADIBELLİ

    21.4.2015 09:35:26

    ARTIK YETER diyecek insanlar nerde

  • Hüseyin İLHAN

    21.4.2015 08:48:09

    İSRAF İSRAF İSRAF.KAÇMAK İÇİN UÇAK ALACAK KADAR ÖDLEKLER.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı