"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Balıkçılar denizden yüzleri gülerek döndü

27 Eylül 2015, Pazar 11:38
Balıkesir’in Bandırma İlçesi'nde denize açılan 'Karamanlar' adlı balıkçı teknesi 1500 kasa hamsi ve 100 kasa palamut ile döndü.

Balıklar Bandırma, Bursa, Balıkesir ve Eskişehirli balık satıcıları tarafından kısa sürede kapışıldı. Balık bereketinin görüldüğü  Bandırma'da hamsinin kilosu 7 liradan satılırken, palamudun fiyatı ise 7-12 lira arasında değişiyor.  

Kurban bayramı nedeniyle denize açılmayan Bandırmalı balıkçılar hamsi ve palamut bereketi yaşıyor. Gece denize açılan 'Karamanlar' isimli büyük balıkçı teknesi Kapıdağ ve Fener Adası açıklarında kısa sürede 1500 kasa hamsi ve 100 kasa palamut avladı. Avlanan balıklar, Bandırma Balık Hali'ndeki mezatta kısa sürede satıldı. 100 kasa hamsi ve 10 kasa palamut balığı Bandırma'da kalırken diğerleri ise Bursa, Eskişehir ve Balıkesir'den gelen balık satıcılarına verildi. 

Marmara Denizi'ndeki balık bereketi fiyatları da düşürdü. Bandırma'da hamsinin kilosu 7 liradan satılırken palamudun tanesi ise büyüklüğüne göre 7-12 TL arasında değişiyor. 

DHA

Okunma Sayısı: 1239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı