"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Barıştılar: ''Milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm''

17 Mayıs 2016, Salı 10:21
İstanbul Halkalı'da bulunan Avrupa Konutları'nda dün akşam bir özel güvenlik görevlisini darp etme görüntüleri sosyal medyada yayınlanan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, kavga ettiği özel güvenlik görevlisi ile barıştı.

Erdoğan Bayraktar, barışma haberini Twitter hesabından duyurdu. Bayraktar, takipçileriyle paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunu dünden beri meşgul eden olay basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan etmiştir. Buna rağmen söz konusu haberde adı geçen güvenlik görevlisi kardeşim... bugün ziyaretime geldi. Olayın bu noktaya gelmesinden dolayı rahatsız olduğunu ifade etti. Ben de kendi adıma üzgün olduğumu belirttim. Sarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim."

Bayraktar, Twitter mesajında, özel güvenlik görevlisi ile el sıkışması ve sarılmasına ilişkin fotoğraflara da yer verdi.

Eski AKP'li Bakan Erdoğan Bayraktar güvenlik görevlisine saldırdı!

17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’ndan sonra istifa eden 4 bakandan biri olan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar dün akşam saatlerinde İstanbul Avrupa Konutları'nda güvenlik görevlisine saldırdı.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/politika/eski-akp-li-bakan-erdogan-bayraktar-guvenlik-gorevlisine-saldirdi_397125

DHA

Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı