"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan'ı protesto eden göstericilere müdahele

23 Kasım 2014, Pazar 15:04
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün ziyarette bulunduğu Tunceli'de toplanan bir grubun protesto gösterisi yaparak, yürümek istemesi üzerine polis gaz bombalı müdahalede bulundu. Başbakan Davutoğlu protestolar nedeniyle belediye ziyaretini iptal etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün partisinin il kongresine katılıp, sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmek ve cemevini ziyaret etmek için Tunceli'ye geldi. Erzincan'dan helikopterle sıkı güvenlik önlemleri ve Kobra helikopterlerin eşliğinde Tunceli'ye gelen Başbakan Davutoğlu, önce valiliği ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu'nun valilikte bulunduğu sırada kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokak üzerinde toplanan yaklaşık 300 kişi, Davutoğlu aleyhinde sloganlar atmaya başladı. Bir süre slogan atan göstericiler, Başbakan Davutoğlu'nun cemevinin ardından ziyaret edeceği Tunceli Belediye binası önüne yürüyüşe geçti. Önlem alan polis ekipleri grubun yürüyüşe izin vermedi. Protestocuların yürümekte ısrar etmesi üzerine polis gruba gaz bombası ile müdahalede bulundu.

Okunma Sayısı: 1334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı