"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan Yıldırım: Hakkın ve halkın gücü tankın gücünü yenmiştir

29 Temmuz 2016, Cuma 23:44
Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe'de şehitleri anma programında yaptığı konuşmada, "Hakkın ve halkın gücü, tankın gücünü yenmiştir. Anayasa, yasalar, hukuk şüphesiz işleyecektir. Hayat normale dönmüştür ancak demokrasi nöbeti aynen devam etmektedir." dedi.

Yüksek Askeri Şura çalışmalarının tamamlandığını belirten Yıldırım, "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki asker kılığına girmiş FETÖ unsurlarını temizledik. Daha da güçleneceğiz, daha güçlenerek ordumuz ülkemizin güvenliği için gereken çalışmaları yapacak." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, "Darbecilere arka çıkanlar, darbecilere göz kırpanlar, darbeciler kadar alçaktır. Haine hoşgörü gösteren haindir." şeklinde konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı