"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakanlık, Tunus ve Kuveyt'teki terör saldırılarını kınadı

28 Haziran 2015, Pazar 12:51
Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Kuveyt ve Tunus'taki törer saldırıları kınandı.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Kuveyt'te 26 Haziran'da cuma namazı sırasında İmam Sadık Camisi'nde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulunuldu. 

"Bu vahşi saldırı sadece kardeş Kuveyt'in değil, tüm İslam aleminin huzurunu ve ahengini hedef almıştır" ifadesine yer verilen açıklamada, terör saldırısının şiddetle kınandığı vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saldırının mübarek ramazan ayında gerçekleştirilmesi, saldırganların kutsal değerleri hiçe saydıklarını göstermektedir. Müslümanların birliğini bozmaya, mezhepler arasına fitne sokmaya çalışan bu sapkın güruh amacına asla ulaşamayacaktır. Kuveytli kardeşlerimizin üzüntülerini paylaşıyor, terörizmle mücadele konusunda tam bir dayanışma içinde olduğumuzu vurguluyoruz."

Tunus'taki saldırı da kınandı

Başbakanlık, 26 Haziran Cuma günü Tunus'ta meydana gelen terör saldırısını da kınadı.

Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa dileğinde bulunulan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Tunuslu kardeşlerimizin istikrar, barış ve kalkınma yolunda bölgeye ilham kaynağı olan kazanımlarını baltalamayı hedefleyen bu vahşi saldırıyı yapanlar amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye her zaman olduğu gibi Tunuslu kardeşlerimizin yanında olmaya, başta terörizmle mücadele olmak üzere her alandaTunus ile tam bir dayanışma içinde bulunmaya devam edecektir."  

AA

Okunma Sayısı: 1936
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı