"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başdanışmandan itiraf gibi açıklama

13 Şubat 2016, Cumartesi 09:18
Başbakan'ın Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, Şırnak Cizre'deki çatışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde güvenlik güçlerinin mermisi bitiyor onlarınki bitmiyor." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı eski AKP milletvekili Muhsin Kızılkaya, Şırnak Cizre'deki çatışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde güvenlik güçlerinin mermisi bitiyor onlarınki bitmiyor. 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış" itirafında bulundu.

CNN Türk'te Akif Beki'nin 'Baştan Sona' programına konuk olarak katılan Muhsin Kızılkaya Güneydoğu'da yaşananlara ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu.

AKİF BEKİ'DEN KRİTİK SORU

Akif Beki'nin "Cizre'de roketatarlarla güvenlik güçlerine saldırılar oldu. Binlerce, on binlerce mermi yakıldı. Bu işin lojistiği nasıl oldu nasıl yapıldı? Sadece tünellerden yapılabilir mi ya da o nitelikte o işlevsellikte tüneller var mı bu sorunun cevabı sizde var mı?" sorusuna cevap veren Kızılkaya ilk önce "Hayır yani ben işin o teknik tarafını bilmiyorum" dedi.

"DEMEK Kİ 3 SENE BOYUNCA STOK YAPILMIŞ"

Açıklamalarının devamında çok konuşulacak bir itirafta bulunan Kızılkaya şu ifadelere yer verdi: "Ama şöyle bir şey de var bazı yerlerde güvenlik görevlilerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor. Böyle bir tarafı da var. Demek ki 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış."

Okunma Sayısı: 2266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    13.2.2016 11:46:00

    peki bunlar yığınak yaparken onlara göz yumanlar yargılanmayacak mı?teröristlerle pazarlık yapanlara bazı sözde kanaat önderleri dua etmeye devam edecek mi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı