"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başkomiser beylik tabancasıyla intihar etti

21 Mayıs 2015, Perşembe 11:29
Adana'da bir başkomiser, merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesindeki Polis Lojmanlarında ölü bulundu.

1. Blok A Blok 5. katta oturan Başkomiser Zeki Miraç Fındıklı'nın(32), sabah saatlerinde beylik tabancasıyla kalbine ateş açarak intihar ettiği belirtildi. Fındıklı'nın göğsünden giren kurşun ensesinden çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen acil sağlık ekipleri, eve geldiğinde Fındıklı'nın öldüğünü belirledi. Olayın duyulmasının ardından polisler ile mesai arkadaşları Fındıklı'nın evine akın etti. Emniyet Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ilk incelemesinin ardından başkomiserin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. 

Miraç Fındıklı, daha önce görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu'nda hakkında yakalama kararı olan bir kişiyi gözaltına almak istediği sırada kafasına aldığı darbelerle ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 1 ay komada kalan Fındıklı, 9 ay da istirahat almıştı. Fındıklı, Eğitim Şube'de görev yapıyordu.

Etiketler: başkomiser, adana, intihar
Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı