"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Batı da 'ahlâk'ı arıyor

20 Kasım 2014, Perşembe 10:27
Yeni Şafak yazarı Fatma Barbarosoğlu “Dünya Hoşgörü Günü” mü dediniz?" başlıklı makalesinde "Batıda ahlaka duyulan ilgi artıyor" dedi

İşte Fatma Barbarosoğlu'nun yazısındaki o bölüm;

"Batıda ahlaka duyulan ilgi artıyor, bizde her şey iki tutam dedikodu, bir tutam iftira ile magazin kazanında kaynatılıyor. Dün, yani 16 Kasım günü Uluslararası Hoşgörü Günü idi. Bu güne eşlik eden bir haber vardı. Haberin bağlantısını kuran tahmin edeceğiniz gibi benim zihnim. Mutluluk genine sahip olan iki ülkeden bahsediyordu haber, Danimarka ve Hollanda. Ne olursa olsun Danimarkalıların bu dünyaya sadece mutlu olmak için geldikleri bilgisini veren sözüm ona bilimsel bir haber. Önümüzdeki günlerde Ortadoğuluların genetik olarak şiddete meyyal olduklarını “ispat eden “ gen araştırmalarının neticelerine maruz kalabiliriz. Bir taraftan “Dünya Hoşgörü Günü” takvim yapraklarına armağan ediliyor bir taraftan da bazılarının, daima “Sakıncalı” olarak kalmasını sağlamaya yönelik bilim “üretiliyor”.

Okunma Sayısı: 1340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı