"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayram namazı hutbesinde önemli vurgular...

01 Eylül 2017, Cuma 08:53
Diyanet İşleri Başkanlığı, bayram namazı hutbesinden "Frene değil, kurala güven" kampanyasına destek verdi.

Kılınan bayram namazının ardından okunan hutbede, yaşanan trafik kazalarının bayram sevincini hüzne dönüștürdüğüne işaret edildi.

Kazalar nedeniyle vatandaşların yüreklerinin yandığına dikkati çekilen hutbede, "Bu kazalarda nice insanımız, nice kardeșimiz can veriyor. Nice aileler yok oluyor. Nice ümitler, istikballer sönüyor." denildi.

Yola çıkacakların trafik kurallarına uymaya, sabırlı ve dikkatli olmaya davet edildiği hutbede, "Geliniz, hem kendimizin, hem de kardeșlerimizin güvenliği için frene değil kurala güvenelim" uyarısı yapıldı.

AA

Okunma Sayısı: 2418
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı