"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayramda ücretsiz olacaklar

09 Eylül 2016, Cuma 11:11
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 10 Eylül Cumartesi günü gece yarısından 19 Eylül Pazartesi günü saat 07.00'a kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessesse ve işletmecelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri 12 Eylül Pazartesi gününden başlayarak, 15 Eylül Perşembe günü saat 24.00'e kadar ücretsiz olacak.

Öte yandan, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle vatandaşların toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkını kullanılabilmesi için 16 Temmuz Cumartesi gece yarısından başlayarak, 31 Temmuz Pazar günü saat 24.00'a kadar, 7 Ağustos Pazar günü tam gün olmak üzere 1-10 Ağustos arasında saat 20.00'den başlayarak, saat 24.00'a kadar Marmaray seferlerinden yararlananlardan ücret alınmamasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı.

AA

Okunma Sayısı: 1717
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı