"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bedeli ağır olur

19 Aralık 2014, Cuma
Yoğunlaşan hak ihlâlleri durdurulmazsa, bunun içeride ve dışarıda Türkiye’ye ödeteceği bedel ağır olur.

AİHM’de çok büyük sıkıntıya gireriz

İnsan Hakları Gündemi Derneği Başkanı ve Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Günal Kurşun: “Bu hak ihlâlleri, Türkiye’yi belki iç hukukta değil, çünkü iç hukuk son derece taraflı ve bağımlı hale geldi artık, ama AİHM nezdinde çok büyük sıkıntıya sokacak.”

AB’yi isteyenler için alarm zilleri çalıyor

Avrupa Parlamentosundaki konuşmalarda “Türkiye’de AB üyeliğini destekleyenler ve özellikle iş adamları; yargı bağımsızlığı ve basın özgürlüğü konusunda aşırı derecede endişeli. Son yaşananlar, öncelikle bu ülkenin Avrupalı geleceğini destekleyenler için alarm zillerini çaldırmalı” denildi.

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa BİTER

    19.12.2014 07:53:22

    Pakistan,Afganistan,İran,Irak,Suriye,Mısır,Cezayir,Libya,Tunus,Fas gibi ülkeler şu an hangi noktada ise Türkiye'de o noktaya doğru son sürat ilerliyor.Ellerinde Risale-i Nur gibi bir Rehber olanlar son sürat giden bu felaket aracına rehberlik,kılavuzluk yapıyorlarsa...Ellerimizi açıp hep birlikte dua etmekten başka çaremiz kalmıyor. Cibali babalar bir değil,beş değil...Ama bizde Akşemseddin tesizriz maalesef...İttihad-ı İslamı engellemek için öyle bir kıyamet kopmuş ki başımıza...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı