"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bediüzzaman'ı tüm dünyaya duyurmak için Twitter'da buluşuyoruz...

23 Mart 2017, Perşembe 11:59
Bir kez daha rahmetle yad ettiğimiz Büyük İslam Alimi ve Mütefekkiri, Kur’an müfessiri ve Çağın Müceddidi Bediüzzaman Said Nursî’yi vefatının 57. yılında tüm dünyaya duyurmak için yine Twitter'da buluşuyoruz.

#Bediüzzaman #SaidNursi 'tag'leri ile tweetlerinizi paylaşabilirsiniz...

Çünkü; ''Alimler Peygamberlerin varisleridirler'' kudsi hakikatine muhatap Üstadımız Bediüzzaman Said Nursi'nin de dikkat çektiği üzere ''Birden ihtar edildi ki: Onlar, bu mecmuayı yazmakla filozofları susturan, imana getiren kuvvetli bir ders-i imaniyi en evvel kendi kendine tam okuyorlar, manevi bir hazine kazanıyorlar. Hem onların nüshaları, pek çokların imanlarını kurtaracaklar veya imana gelecekler. Bir hadiste vardır ki, "Bir tek adam seninle imana gelse, sahra dolusu kırmızı koyundan daha hayırlıdır."  Hem onlar, bu mübarek kalemleriyle, eski zamanda İslamiyetin büyük mücahid kahramanlarının kılıçlarının kudsi hizmetlerini görüyorlar. Elbette istikbal, onları ve Nurcuları çok alkışlayacak.''  ((Emirdağ Lâhikası - Dahiliye Vekili İle Bir Hasb-i Halden Bir Parçadır)) şeklindeki müjdelerin gerçekleşmesine vesile olabilirsiniz. 

Çünkü, Üstad Bediüzzaman'ın veciz şekilde ifade ettikleri, dalâlet vâdilerinde hayrete düşenler için en münasip bir ilâç, bir merhem olan ve Kur'an ve İman hakikatlerini ihtiva eden Risale-i Nur'u; tweetler vesilesiyle ''...Evet, bazan birtek kelime sebeb-i necat ((kurtuluş nedeni)) ve medar-ı rıza ((rıza, memnun olma nedeni)) olur.'' ((Risale-i Nur, Lem'alar, Yirminci Lem'a, Birinci Nokta,Üçüncü Sebep)) hakikatine masadak olma duasıyla milyonlarca insana ulaştırabilirsiniz.

Çünkü; Gazetemiz Yazarlarından Raşit Yücel'in de ''Bu bir ilânattır...'' başlıklı yazısında dile getirdiği üzere;

''Her kıymetli şey, istifadeye medar olması için reklâm edilir.

Yani tanıtılır.

İşte Risale-i Nurlar...

Yüz yıllık mazisi olan bir harika tefsir.

Ve onun Muhterem Müellifi.

İstanbul’a teşrif ettikleri zaman:

“Burada her suale cevap verilir, her müşkil halledilir, fakat sual sorulmaz” diye Fatih semti Şekerci Han’da kiraladığı odanın kapısına bir levha asarak düşüncelerini İstanbul ahalisine ilân etmişti.''

Yazının devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/rasit-yucel/bu-bir-ilanattir_426365 

Twitter'da #SaidNursi TT oldu

Vefatının yıldönümünde rahmetle yad edilen Bediüzzaman Said Nursi Türkiye’de TT oldu.

Sırada uluslararası trendde yer almak ve Bediüzzaman'ı ve Risale-i Nur'u dünyaya duyurmak var...

Twitter etkinliği devam ediyor...

Bediüzzaman’a ve Risale-i Nur’a yöneltilen iftiralara bizzat Üstadın verdiği cevaplar bu kitapta...

Son günlerde Bediüzzaman’a ve Risale-i Nur’a yöneltilen asılsız suçlama ve iftiralara bizzat Üstadın verdiği cevaplar bu kitapta.

Okumak için tıklayınız:

Bediüzzaman Cevap Veriyor

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı