"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Belediye Başkanı, Digitürk aboneliğimi iptal etti

09 Ekim 2015, Cuma 14:14
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Digitürk'ün 7 televizyon kanalını platformdan çıkarmasına tepki gösterdi. Işıklar, "Digitürk aboneliğimi iptal ediyorum." dedi.

Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteren dijital yayın platformu Tivibu'nun ardından Digitürk’ün de Samanyolu TV, S Haber, Bugün TV ve Kanaltürk gibi televizyon kanallarını yayından çıkarmasına yönelik tepkiler sürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kararı kınayarak Digitürk aboneliğini iptal edeceğini söyledi. Işıklar,

“Türkiye’de basın özgürlüğünün, ifade özgürlüğünün, Türkiye demokrasisinin yara aldığı bir gün bence. Digitürk platformundan 7 tane kanalın çıkarılmasını Türkiye basın özgürlüğüne, demokrasisine saplanmış bir hançer olarak görüyorum. Bu bizim demokrasimize yapılmış en büyük darbelerden bir tanesidir. “ şeklinde konuştu. 

Seçimlere kısa bir süre kala böyle bir uygulamaya gidilmesini eleştiren Işıklar,

“Bu, seçimlerin güvenliğinin, seçimlerin açık, saydam bir yarışma olmaktan çıktığının bir göstergesi. Bir baskı unsuru kurularak, toplumu teslim almaya dönük bir çaba olduğunun ifadesidir.İlk fırsatta da ben de bu uygulamayı protesto için Digitürk’ü iptal ediyorum. Zaten birçok hemşehrimizin bunu yapacağına inancım tam.” ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2035
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    9.10.2015 17:49:58

    TAYYİP BEYDEN YENİ BİR KAMPLAŞMA MODELİ. ANLAŞILAN O Kİ %40 ÜSTÜNE KOYMAK DEĞİ AMAÇ %40 KORUMAK. KAMPLAŞMA 1 , 2 , 3 KERE YARADI AMA 4 VE 5 DE YARAMADI 6 DA DA YARAMIYACAK. BİLAL OĞLANADA SELAMLAR OLSUN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı