"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Belediye başkanları milletvekiliği için istifa ettiler

26 Nisan 2018, Perşembe 13:14
24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde belediye başkanları partilerinden milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ediyor.

Başkan Yılmaz'dan istifa

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, görevinden istifa ederek milletvekilliği seçimlerinde AKP'den aday adayı oldu.

Yılmaz, AKP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde AKP Genel Merkez yöneticilerinin kendisini arayarak, milletvekili aday adayı olmasını istediklerini aktardı.

Partisinin verdiği yeni görevle parlamentoda Samsun'a hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, adaylık sürecinin genel merkezinin vereceği kararla belli olacağını kaydetti.

Akyürek istifa etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etti.

Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı salonunda yaptığı basın toplantısında, istifasını açıkladı. 

Konya'ya 2004 yılından itibaren belediye başkanı olarak hizmet verdiğini belirten Akyürek, kentin gelişmesi için bugüne kadar elinden geleni yapmaya çalıştığını, her seçim döneminde artan oy oranlarıyla vatandaşın teveccühünü gördüklerini söyledi.

AA

Etiketler: seçim, istifa
Okunma Sayısı: 1358
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı