"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BEM-BİR-SEN’in kararı yargıdan döndü

14 Kasım 2018, Çarşamba 00:37
BEM-BİR-SEN, İSKİ Şubesi ile ilgili çeşitli iddialarla yine gündemde.

İddialara göre BEM-BİR-SEN Genel Merkezi, seçimle işbaşına gelen İSKİ Şubesi’ni çeşitli isnatlarla görevden aldı. Şube yöneticileri ise bu kararı yargıya taşıdı ve mahkeme, şube yöneticileri lehine karar verdi. Karar Yargıtay tarafından da onandı. Bu karar üzerine, mağdur edilen şube yönetimini yeniden görevine iade etmek durumunda kalan BEM-BİR-SEN Genel Merkezi, bunu yapmamak için İSKİ Şubesi’ni kapatma yoluna gitti. Sendika Genel Merkezi’nin aldığı bu karar da yargıdan döndü ve açılan karşı davada ihtiyati tedbir kararı verildi. Bu kararın ardından seçimle işbaşına gelen İSKİ Şube yönetiminin görevine iade edilip edilmeyeceği ise merak konusu. 

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: bem-bir-sen
Okunma Sayısı: 2798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı