"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Berkin Elvan davası öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı

13 Aralık 2017, Çarşamba 10:56
Gezi olaylarında ölen Berkin Elvan davasının 4. duruşması bugün yapılacak. Duruşmanın yapılacağı salon önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Berkin Elvan davası öncesi İstanbul Adalet Sarayı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Gezi olaylarında başına isabet eden gaz kapsülü nedeniyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davanın 4. duruşması, bugün İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Dava öncesi, adliye çevresinde aralarında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, babası Sami Elvan ile birlikte aileye destek verenler adliyeye geldi.

AA

Etiketler: berkin elvan
Okunma Sayısı: 1133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı