"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beyazıt Meydanı'nda hareketli dakikalar

16 Mart 2016, Çarşamba 15:27
İstanbul'daki Beyazıt Meydanı'nda bugün gözaltı hareketliği yaşandı.

16 Mart 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi önünde 7 öğrencinin öldürülmesi ile Halepçe katliamının yıldönümleri nedeniyle yapılacak anma eylemleri için polis, Beyazıt Meydanı ve çevreyle İstanbul Üniversitesi'nin tarihi kapısı önünde sabah saatlerinden itibaren güvenlik tedbiri aldı. Meydanda toplanmak isteyen isteyen bazı gruplara polis izin vermedi.

Polis, Vezneciler'de de şüphelendiği iki kişiye kimlik sordu. Kimlik kontrolünün ardından 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Vezneciler Polis Merkezi'ne götürüldü.

SLOGAN ATTILAR, GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Üniversitesi giriş kapısına gelen 3 kişi de slogan attı. Biri kadın 3 kişi, sivil polisler tarafından gözaltına alındı. Yere yatırılan eylemcilere ters kelepçe takıldı.

KİMLİK KONTROLÜNDEN SONRA GÖZALTI

Beyazıt Meydanı'nda kimlik kontrollerini sürdüren polis şüphelendiği 1'i kadın 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Beyazıt Meydanı ve çevresinde polis gün boyu toplam 7 kişiyi gözaltına aldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı