"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bıçaklanan Rus taraftar taburcu oldu

05 Kasım 2015, Perşembe 08:42
Taksim'de tartıştığı Beşiktaşlı taraftarlar tarafından bıçaklanan Lokomotiv Moskova taraftarı taburcu edildi. Simpnov Cnmohob isimli taraftarın kafasından ve bacağından yaralı olduğu görüldü.

Perşembe günü oynanacak Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçını izlemek üzere Türkiye'ye gelen Simpnov Cnmohob (27) isimli Rus taraftar, Beyoğlu'nda bir grup Beşiktaşlı taraftarın bıçaklı saldırısına uğradı. Taksim Gümüşsuyu Mahallesi Mete Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda Cnmohob, kafasından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Rus ve arkadaşı, ambulans ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bacağına ve kafasına dikiş atılan Cnmohob, daha sonra taburcu edildi. Arkadaşı ile bir taksiye binerek kaldığı otele giden taraftarın, hastanede polis tarafından alınan ifadesinde kendisine saldıranlardan şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Etiketler: taksim, bıçaklama, rus, taraftar
Okunma Sayısı: 1452
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı