"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilal Erdoğan’ın olaylı toplantısına soruşturma

23 Mart 2017, Perşembe 16:49
Manisa’da ‘üniversite sınavına yönelik’ denilerek, Bilal Erdoğan’ın ‘Yeni nesil, yeni anayasa’ konferansına götürülen liseliler tepki gösterip salonu terk etti. Öğrencilerin salondan çıkmasını engellemeye çalışan ancak başarılı olmayan yöneticilerin, öğrencileri İzmir Marşı söyledikleri gerekçesiyle disiplin cezasıyla tehdit ettiği ileri sürüldü.

Millî Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı. Kendilerine konferansın üniversite sınavına yönelik olduğunun söylendiğini, siyasî muhtevalı olduğunu bilmediklerini belirten öğrenciler salondan çıkacaklarını söyledi. Öğrencilerin salonu terk etmelerine yöneticileri ve özel güvenlik görevlileri de engel olmak isteyince gerginlik çıktı. Öğrenciler buna rağmen Bilal Erdoğan’ın konferans verdiği salonu terk etti ve marşlar söyleyerek okullarına döndü. Manisa İl Millî Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da gerekli incelemeyi başlattıklarını söyledi. Dernek başkanı, “Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda okula müfettişler görevlendirildi. Okul müdürü ile öğretmen hakkında gerekli soruşturma başlatıldı. Konunun gerçeklik boyutunu araştırıyoruz” diye konuştu.

DHA

Etiketler: bilal erdoğan
Okunma Sayısı: 2884
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı